Скъпи и безценни наши клиенти и при.


Скъпи и безценни наши клиенти и приятели, след 10 красиви, уютни и вкусни години, вашият любим ресторант ви казва ДОВИЖДАНЕ.
По НЕзависещи от нас причини, се налага да напуснем досегашния си дом и да отправим поглед към нови хоризонти. МАРМО е нашата реализирана мечта, нашата първа любов. Поднасяхме ви не просто вкусна храна, а сърцето, душата и емоциите си!
Хубавата новина е, че по-младата ни “рожба” - ресторант Вентана ще приюти и съхрани най-доброто от кухнята, практиките и идеите ни през годините и няма да ви “позволим” и за миг да тъгувате за нас, защото ще ви очакваме ТАМ с отворени обятия и усмивки. От уважение и благодарност към вашата лоялност през годините ви обещаваме да се стараем все така неуморно, а качеството ни да бъде все по-високо!
Пожелайте ни късмет, вдъхновение и сила за бъдещето и. кой знае.? Може след известно време вкусното и любимо МАРМО да отвори отново вратите си за вас и да сложи началото на нова вълшебна и апетитна приказка. Когато се случи . ще го обявим тук, на тази страничка! Обичаме ви, приятели!